Ansøg nu – Basis Kostplan

Kom igang i dag med en basis kostplan

Er du klar til at prøve kræfter med en kostplan. Så vælg en kostplan som funger for dig og som tager udgangspunkt i hvad den helt almindelige dansker spiser.

Mine basis kostplaner er baseret på almindelig mad. Her får du en optimering af din egen kost, i den mængde der gør at du kan komme godt fra start på vejen mod det vægttab som du drømmer om. Uden at du skal sulte eller undbære rugbrødsmadderne.

Jeg har nu prøvet basis kostplanen, som jeg varmt kan anbefale til andre.
Kostplanen er nem at gå til hvis man har svært ved at komme rigtigt igang med en sundere livstil. Det er en plan der passer ind i en travl hverdag, da retterne som er sat ind i planen er både hurtige og nemme at gå til. Man kan altid selv bestemme hvilke fødevarer man har lyst til at spise, og man skal blot holde øje med ombytningslisterne.
Kostplanen er let at gå til og du skal ikke læse side op og side ned med en masse ting du ikke forstår eller har tid til at sætte dig ind i.
Jeg har haft stor glæde af kostplanen og den giver så meget glæde og overskud i hverdagen.
Der er ingen undskyldninger for at komme igang med en sundere livstil med denne kostplan. Jeg har personligt kun brugt en halv time hver søndag på at planlægge en uge af gangen. Jeg har sat mig ned og lavet madplaner, taget ud og handle og så har det været utrolig nemt at få planen ind som en naturlig del af ens liv.
Så ønsker du at tage hånd om dit liv og få mere overskud i hverdagen så er Basis kostplanen er en perfekt start!
-Maj Holm Quast