Bestil kostforløb

Online Coaching og kostforløb!

Med et online coaching og kostforløb følger vi dig uge for uge og tilretter din kostplanen så den passer til dig og dine smagsløg. Et online kostforløb hos mig er meget mere end et forløb, det er en mini-uddannelse i, hvad du skal spise for at nå dine mål og jeg søger for, at du får en forståelse for hvilke mængder du bør indtage for at leve et sundt liv, hvor der også er plads til sødt engang imellem.

Med et kostforløb vil du få nogle faste rammer, hvor jeg guider dig i hvordan de forskellige fødevarer påvirker din krop. Når vi har arbejdet sammen i et stykke tid vil du selv være i stand til at bytte ud i de forskellige fødevarer, så du ikke kører sur i din kost og ender med at falde tilbage til dine gamle vaner. Et forløb skal være tilrettet sådan, at du kan se dig selv leve på den måde fremover. Hvis du ikke kan det sadler vi om og ændre i planerne så du også kan holde dit vægtab efter endt forløb.

Jeg sætter mig ind i dig og din hverdag. På den måde, skaber vi sammen den bedste og mest optimale kostplan, første gang!