Kostplan 1500 kcal

0

Kostplan 1500 kcal

Kun 299,-

Bestil her

Denne plan består af 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltiderne til alle måltider får du forskellige forslag. Kostplanen indeholder også en guide så du frit kan bytte ud og designe dine egne måltider. Du får en forståelse for hvilken mængde mad du skal spise for opnå et vægttab på en sund, optimal og holdbar måde. Følger du planen, kan du forvente vægttab på ca. 0,5 kg om ugen.

Det er vigtigt at du benytter min guideline, som giver dig mulighed for at bytte ud i kostplanerne. Byt grønt med grønt, kød med kød, kulhydrat med kulhydrat, frugt med frugt, fedt med fedt osv. Der er plads til at udfolde dig kreativt i køkkenet, med de madvarer jeg foreslår.

Information

Basic kostplanen er en kostplan før dig som ønsker at tabe dig.

Brug kostplanerne som ”din lille hjælper” i dagligdagen. Planerne giver dig guidelines til at klare indkøb og madlavning, og består af helt almindelig basic hverdagsmad, der kan købes i alle supermarkeder.

Planerne kan bruges i al evighed og guider dig til at spise en sund kost hele ugen.

Kostplanerne er egnet til børnefamilier, da din familie godt vil kunne spise de ting kostplanen anbefaler, dog naturligvis ikke samme i portions størrelser, da det er din plan og altså dig der skal følge den. Du skal holde dig til de mængder jeg har angivet så godt du kan. Jo mere fokus du har på planerne, desto hurtigere opnår du vægttab. Hygger du dig indimellem med sukker, slik, kage og fastfood, så skubber du dit mål.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts