Lykke Banke Sørensen

Kontakt

lykke@balanceplan.dk

Find mig her
Din nye kostvejleder

Lykke Banke Sørensen

Jeg elsker at nørde med kost  og kaloriebalance og få disse to ting til at gå op i en større enhed.

Jeg er uddannet fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder i Februar 2019. Jeg brænder for at give min viden og erfaring videre til kvinder og mænd som drømmer om en sundere livsstil og som ønsker at få en bedre forståelse for kost, sundhed og balance i hverdagen.

Med i bagagen har jeg desuden en butiksuddannelse og en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, så jeg kan sagtens sætte træning og kost i perspektiv i forhold til en travl hverdag.

Min viden indenfor kost er baseret på personlige erfaringer og relevant uddannelse. Jeg begyndte mit nørderi med kost tilbage i 2012 hvor jeg startede i forløb hos en kostvejleder for at tabe mig og komme i bedre form. Siden da har jeg været igennem været talrige diæter og prøvet alle mulige kostråd af på egen krop og sidst men ikke mindst selv taget kostvejleder uddannelsen.

“Når du vælger mig som din online kostvejleder  er det vigtigt for mig at vi sammen finder en balance i den proces du skal til at i gennem. Så du føler at du kan leve et liv, som er i balance, uden at du slavisk skal følge en kost eller et træningsprogram”

Certifikater

Jeg går ikke ind for et quick fix eller en hurtig smart slankekur som er ulidelig og i sidste ende alligevel ikke holder. Jeg vil give dig en forståelse for, hvordan du skal forholde dig til dine mål, så din udvikling også i fremtiden holder.

DET HELE HANDLER OM DET HELE MENNESKE!

  • Certificeret kostvejleder
  • Certificeret fitness instruktør
  • Certificeret Personlig træner