Kyllingeburger på salatbund

Let og hurtig aftensmad på 15 minutter (kan serveres med ovnkartofler) 

Indholder få ingredienser og er både, mælke og hvede og glutenfri.

4 personer

  • 4 kyllingefilter
  • 8 store salatblade iceberg
  • burgergrønd: fx agurk, tomat, løg, peberfrugt
  • 1 tsk light majo
  • 1 tsk hytteost
  • smør eller olivenolie (Til stegning af kyllingen)
  1. Skær kyllingefileter igennrm og steg dem i smøren/olivenolien på en en middel varm pande.
  2. Placer et salatblad på en stor tallerken, herefter smøres den med light majo så den grillede kyllingefilet, hytteost og det øvrige burgergrønt.

Servér f.eks. med ovn kartofler eller bønnefitter 

Hurtige ovn karfoffelbåde
4 personer 

  • 800g Kartoffelbåde fra Rema
  • salt
  • timian
  • olivenolie
  1. Ta posen med kartofler og fordel dem i et ildfastfad
  2. Hæld 1-2 spsk olivenolie ned i fadet
  3. Tilsæt salt og timian
  4. Bland nu det hele sammen med hænderne
  5. Sæt fadet i ovenen ved 225 grader i 25 – 35 minutter (alt efter hvordan DU vil have dem)

Bønnefritter 
4 personer 

  • 1 pose grønne bønner fra fost
  • 4 spsk. olie
  • 1-1½ tsk. salt
  1. Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
  2. Kom bagepapir på en bageplade og læg bønnerne derpå
  3. Fordel olie og salt bønnerne, vend det hele godt rundt og kom pladen i ovnen
  4. Vend i bønnerne 1-2 gange imens de tilberedes
  5. Bag dem i ca. 35 minutter – de skal bliver sprøde i kanten, så er der færdige
  6. Drys evt. lidt ekstra salt på, når de er taget ud af ovnen.