kyllingefrikadeller med frisk dampet broccoli, smørstegte champions og kogte ris

Lækre kyllingefrikadeller med frisk dampet broccoli, smørstegte champions og kogte ris

Indeholder få ingredienser og er både mælke og hvede frie.

19 stk frikadeller (2-3 frikadeller til hver potion der serveres)

Ingredienser
  • 800g Kyllingefars
  • 2 æg
  • Snack peber
  • 1 Broccoli
  • 1/2 bakke Champions
  • 100g Ris
  • 1 tsk Sur/sød sous
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 200 varmluft
  2. Sæt de 100g ris over evt i microvnen ved 800w i 12 min.
  3. Skyld og forbered broccoli, champions og snackpeber.
  4. Ta 800g kyllingefars og bland nu de 2 æg og hakket snack peber sammen med farsen til at du har en fast masse tilføj krydderier efter egne smagsløg.
  5. Ta en bageplade og placer bagepapir på den.
  6. Form din fars i hænderne lige som frikadeller og placer dem en for en på bagepladen
  7. Sæt dem i ovenen og lad dem bage i 20-30 min.
  8. Sæt en gryde over med vand, når den koget smider du du dit broccolihovede i vandet i ca 2 minutter.
  9. Ta en pande og put lidt smør på og steg championsenen indtil de har en gylden overflade
Når kyllingedællerne er færdige er du klar til at servere rettet som på billedet, smid lidt sur/sød sous over dine nylavede ris :
2-3 kyllingedæller til hver
.