Kyllingefrikadeller med spinat serveret med grøntsager og ovnkartofler

Kyllingefrikadeller med spinat og tilbehør!

Lækre kyllingefrikadeller med spinat, serveret med grønsager og ovnkartofler.
Indeholder få ingredienser og er både mælke og hvede frie.

19 stk frikadeller (2-3 frikadeller til hver potion der serveres)

  • 800 g hakket kyllingefars
  • 1 spsk salt
  • peber
  • 2 æg
  • 6 kugler spinat
  • smør eller olivenolie (Bruger kun smør/olivenolie til de første frikadeller der kommer på panden)
  1. Rør det hakkede kyllingefars sammen med salt, peber, 6 kugler spinat fra frost (Optøes inden brug) og 2 æg medium. Røres sammen med elpisker.
  2. Sæt en pande på komfuret med en lille klat olivenolie eller smør, varm panden godt op inden frikadellerne skal steges.
  3. Form farsen til kugler i hånden (evt. ved brug af en spsk.), steg frikadellerne ved middel til høj varme.

Servér f.eks. med ovnkartofler, grøntsager og creme fraiche dressing light

Hurtige ovn karfoffelbåde
4 personer 

  • 800g Kartoffelbåde fra Rema
  • salt
  • timian
  • olivenolie
  1. Ta’ posen med kartofler og fordel dem i et ildfastfad
  2. Hæld 1-2 spsk olivenolie ned i fadet
  3. Tilsæt salt og timian
  4. Bland nu det hele sammen med hænderne
  5. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 25 – 35 minutter (alt efter hvordan DU vil have dem)

Grønsager fra frost
4 personer

  • 450g grønsager fra frost
  • 3 kugler spinat fra frost
  1. Hæld alle grønsagerne i en stor wok
  2. Lad dem stege stiller og roligt i 10-15 minutter
  3. Du kan tilføje krydderier hvis du ønsker

Creme fraiche dressing light

  • 20 g Creme fraiche dressing fra Rema (køb light så kan spare spare op til 260 kcal pr. 100g)