Til en potion med 10 pølsehorn bruges

  • 350 g. hytteost
  • 4 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 10 pølser

Ketchup kan puttes i under bagning eller gemmes til at dyppe brødet i.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Alle ingredienserne, undtagen pølserne, hældes op i en skål. Herefter bruges en stavblender indtil du har en ensartet dej. Hvis dejen virker for tynd, tilsæt da lidt mere havregryn. Lad dejen trække 5-10 min.
  3. Gør en bageplade klar med bagepapir. Herefter lægges først en lille klat dej, hvorefter pølsen placeres ovenpå. Læg dej ovenpå pølsen igen og brug hænderne til at forme et pølsehorn. Sådan fortsættes, indtil alt dejen er brugt.
  4. Pølsehornene bages i ca. 25-30 min.
  5. Lad dem afkøle på en bagerist eller viskestykke

Kan opbevares i en frysepose i køleskabet eller spises med det samme

Pølsehorn