Onlineforløb med fokus på vægttab og vaneændring

Ugentlig professionel kostplan og vejledning – spar 2.145,- om måneden

Dette forløb er designet til at forvandle din tankegang om vægttab så du kan spise hvad du vil og få den krop du drømmer om.

  • Simpelt – Jeg tager dig i hånden hele vejen.
  • Varierende kostplaner hver uge som giver dig inspiration.
  • Professionel vejledning hele vejen igennem.
  • Ugentlig vejledning – Hver uge får du 1 mail, som guider og motiver dig.
  • Mulighed for personlig coaching løbende.
  • Forstå hvorfor slankekure ikke virker.

Intropris 89,- pr. uge

Spar 499,- pr. uge

Jeg har gjort det nemt for dig

Bag onlineforløbet står Lykke Banke Sørensen.

Det første jeg gerne vil understrege er, at jeg IKKE vil lære dig hvordan du følger endnu en slankekur eller en slavisk kostplan, fordi hvis du gerne vil igang med at tabe dig, så er det langt fra den bedste løsning til at starte med.

Jeg har stået i den situation, hvor jeg har prøvet hvor frustrerende det er at følge en kur og det fejler igen og igen. Hvilket har betydet at jeg har skulle igennem en masse fejltrin for at finde noget det virkede.

Den rejse er rigtig smertefuld og det ønsker jeg ikke for nogen. Derfor har jeg ud fra de erfaringer jeg har fra min uddannelse og personlig erfaring sammensat en måde at strukturer mine vaner og kost som betyder at jeg har holdt min vægt i de sidste 5 år.

Jeg vil lære dig hvordan du skal håntere din situation og opnå succes med din nye livsstil. I dette forløb, vil jeg hver uge give dig håndgribelige lektioner, som gør at du kan opnå succes engang for alle.

Jeg lover ikke at du kan nå det samme resultat som mig, men jeg lover dig at jeg vil være 100% ærlig, og lærer dig alt hvad jeg ved, som har gjort at jeg har fået succes med at få min vægt ned og holde den.

Det virker for andre!

HER ER PROGRAMMET FOR FØRSTE MÅNED:

Uge 1: Velkommen sådan starter du din rejse mod et varigtvægttab og madro

Uge 2: 3 ting til at få ugen til at blive til din fordel så du får succes

Uge 3: Du får i denne uge et af mine redskab til at spise den rette mængde helt uden at skulle veje, måle din mad af eller tælle kalorier

Uge 4: Del status, vægttab kræver tålmodighed

HVEM ER JEG?

MIT NAVN ER LYKKE

Mit navn er Lykke og jeg har specialiseret mig i, at hjælpe kvinder med at finde balancen mellem sundhed og en travl hverdag, ved at bygge kvindernes egen viden op så de bliver deres egne kosteksperter.
Mit store ønske er at give kvinder selvtilliden tilbage så de kan ære deres krop, ære deres sundhed og på den måde få mere energi og glæde ind i hverdagen. Jeg er stor fortaler for, at være i godt humør og se det positive i alting og tage ens fejltrin ved lære så man imorgen bliver en endnu bedre version af sig selv.

Spørgsmål og Svar

Hvor ofte modtager jeg en ny kostplan

Du modtager den første kostplan og lektion inden for 24 timer og efterfølgende hver 7 dag, fra den dag du modtog den første kostplan. Jeg fremsender alt til din oplyste mailadresse.

Hvordan opsiger jeg min aftale

Du opsiger din aftale ved at sende mig en mail på info@balanceplan.dk, der er ingen binding eller gebyrer forbundet med opsigelsen. Vær opmærksom på at mit onlineforløb med fokus på vægttab og vaneændring er udarbejder som et forløb og du derfor ikke kan afmelde og starte hvor du slap igen.
OBS: Bemærk at du skal opsige aftalen to dage før du modtager den næste kostplan pga administrations tid.

Indeholder kostplanen helt almindelig mad?

Alle mine kostplaner indeholder helt almindelig lækker mad, med retter der er simple og lette at lave. Du kan finde alle ingredienser i de fleste supermarkeder.

Hvorfor 1.500 kalorier kostplaner?

Alle kostplanerne indeholder 1.500 kalorier som er det antal kalorier jeg vil anbefale som minimum til en kvinde med et lavt til moderat fysisk aktivitetsniveau. Der er angivet kalorier ud fra hvert måltid så du altid har mulighed for at bytte rundt som du har lyst til.

Kan hele familien spise efter dine kostplaner?

Alle mine kostplaner indeholder helt almindelig lækker mad, med retter der er simple og lette lave. Jeg går meget op i at mine kostplaner er noget hele familien kan spise, derfor er alle kostplaner også udarbejdet så hele familien kan spise med. Kostplanerne er lavet til kvinder men hvis din mand eller børn ønsker at spise med kan du bruge følgende guideline.

1. Mænd har behov for ca. dobbelt så meget mad altså mellem 2.500 – 3.000 kalorier om dagen, så her kan du blot X din kostplan op!

2. Børn skal blot spise til de er naturligt mætte, da de ofte har et meget højere aktivitetsniveau en voksende, samt skal de have næring nok til at kunne vokse sig store og stærke.

Vil jeg opnå vægttab med kostplanen?

Ja det kan du! Kostplanen er udarbejdet til kvinder der ønsker vægttab. En kvinde forbrænder mellem 1.200 til 1.500 kalorier i hviletilstand!

Eksempel: En kvinde på 30 år, der vejer 65 kg og er 165 cm høj, har et basalstofskifte (BMR) på 1.370. Med andre ord, forbrænder hun 1.370 kcal/dagen i hviletilstand, så hvis hun sørger for daglig bevægelse og motion i løbet af ugen vil hun opnå vægttab overtid.

Hvor mange gange om dagen skal jeg spise?

Kostplanerne er udarbejder med 6 måltider i løbet af dagen, som er fordelt således:

Morgenmad – 330 kalorier
Formiddagsmad – 165 kalorier
Frokost – 330 kalorier
Eftermiddagsmad – 165 kalorier
Aftensmad – 345 kalorier
Aften snack – 165 kalorier

Kaloriefordelingen gør at du selv har mulighed for at navigerer rundt i måltiderne, hvis du f.eks. er mest sulten om eftermiddagen og aldrig spiser noget efter aftensmaden kan du lægge de to måltider sammen så du har 165 + 165 kalorier til 1 måltid.

Jeg har Fødevareallergi – Kan jeg stadig følge kostplanen?

Balanceplans onlineforløb med fokus på vægttab og vanneændring er et basisforløb derfor ikke skræddersyet til den enkelte. Der tages derfor ikke højte for allergier.

Hvad hvis jeg ikke kan lide maden på kostplanen?

Balanceplans onlineforløb med fokus på vægttab og vaneændring er et basisforløb og derfor ikke skræddersyet til den enkelte, derfor kan man heller ikke være sikker på at kostplanen ikke indeholder enkelte retter/opskrifter som man ikke bryder sig om. Du får 24 nye opskrifter/retter hver uge, så jo længere du er med jo flere valgmuligheder vil du have. Alle kostplaner er baseret på helt almindelig mad hvor ingredienserne kan købes i de fleste supermarkeder og retter som kan spises af hele familien børn og voksende. Hvis du ønsker en skræddersyet kostplan kan du kontakte mig her : info@balnceplan.dk

Hvornår hæver i pengene?

Når du tilmelder dig hæver vi 89,- med det samme. I de efterfølgende uger hæver vi 89,- dagen før du modtager planen.