Gratis 7 dages challenge

Få kickstartet dit vægttab og få det du spiser i balance!

Til dig som tidliger har spist efter en kostplan og øsnker at stå på egne ben. Til dig som vil væk fra slankekure og som ønsker et varigt vægttab uden regler og restriktioner.

  • Jeg kommer til at lære dig, hvordan du finder ud af hvorfor dine tidligere slankekurer ikke har virket
  • Jeg lærer dig hvordan du får smidt de første kilo, og hvad du gør når vægten stopper med at fald
  • ​Selv hvis du allerede er igang med et vægttab, så lærer jeg dig hvordan du udnytter din viden bedre, så du ikke kommer i tvivl om du gør det rigtige
  • Jeg lærer dig hvordan du får din familie og venner til at støtte dig i dit vægttab
  • ​Der findes intet bedre tidspunkt end NU

7 HÅNDGRIBELIGE LEKTIONER TIL DIG

Bag denne challenge står Lykke Banke Sørensen.

Det første jeg gerne vil understrege er, at jeg IKKE vil lære dig hvordan du følger endnu en slankekur eller en slavisk kostplan, fordi hvis du gerne vil igang med at tabe dig, så er det langt fra den bedste løsning til at starte med.

Jeg har stået i den situation, hvor jeg har prøvet hvor frustrerende det er at følge en kur og det fejler igen og igen. Hvilket har betydet at jeg har skulle igennem en masse fejltrin for at finde noget det virkede.

Den rejse er rigtig smertefuld og det ønsker jeg ikke for nogen. Derfor har jeg ud fra de erfaringer jeg har fra min uddannelse og personlig erfaring sammensat en måde at strukturer mine vaner og kost som betyder at jeg har holdt min vægt i de sidste 5 år.

Jeg vil lære dig hvordan du skal hånterer din situration og opnå succes med din nye livsstil. I denne 7 dages challenge, hvor jeg over 7 dage vil dele håndgribelige lektioner med dig, som gør at du kan opnå succes engang for alle.

Jeg lover ikke at du kan nå det samme resultat som mig, men jeg lover dig at jeg vil være 100% ærlig, og lærer dig alt hvad jeg ved, som har gjort at jeg har fået succes med at få min vægt ned og holde den.

MIN CHALLENGE STARTER D. 24 AUGUST

Daglige lektioner

Hver dag får du en ny lektion, som vil give dig ny viden, og tage dig skridtet nærmere at finde din vej til at holde et vægttab vedlige. Når de 7 dage er slut vil du have alt den viden du skal bruge for at kunne gå videre fra en kur til selv at styre din kost

Netværk

For at du ikke er alene undervejs, har jeg sørget for at oprette en fælles Facebook-gruppe hvor du kan sparre med de andre deltagere. Derudover er jeg også i Facebook-gruppen og vil sende Live hver dag, hvor du kan stille spørgsmål til lektionerne.

Byg dit framework

Du vil sammen med lektionerne også modtage opgaver hver eneste dag, og hvis du vælger at løse de opgaver som du får af mig, så vil du efter de 7 dage, sidde med dit helt eget kost-framework, som du kan bruge til at få dit live i balance

HER ER PROGRAMMET:

Dag 1: Velkomst og få den viden der skal til for at bryde dit spise mønster

Dag 2: Indragelse af dine nærmeste

Dag 3: Så vigtig er din hverdag, din tid og din krop

Dag 4: Så meget betyder daglig aktivitet

Dag 5: Reset din hjerne: Slut med regler og restriktioner

Dag 6: Jeg vil give dig de afgørende redskaber der skal til for at du får succes engang for alle

Dag 7: Afslutning med gave til dig

HVEM ER JEG?

MIT NAVN ER LYKKE

Mit navn er Lykke og jeg har specialiseret mig i, at hjælpe kvinder med at finde balancen mellem sundhed og en travl hverdag, ved at bygge kvindernes egen viden op så de bliver deres egne kosteksperter.
Mit store ønske er at give kvinder selvtilliden tilbage så de kan ære deres krop, ære deres sundhed og på den måde få mere energi og glæde ind i hverdagen. Jeg er stor fortaler for, at være i godt humør og se det positive i alting og tage ens fejltrin ved lære så man imorgen bliver en endnu bedre version af sig selv.