Hvem er Balanceplan.dk

Lykke Banke Sørensen kostvejleder- og vanecoach med speciale i vægttab for kvinder!

Online Coach
Lykke Banke Sørensen

Min personlige historie….

Elsk dig selv!

Det er rigtig svært at tabe sig hvis man går og er ked eller sur på sig selv. Da det gik op for mig at det hele handler om at elske sig selv, blev jeg hooked på den personlige process der sættes igang når man går igang med et vægttab og livsstilsændring. 

Jeg har brugt mange år på at nå der til hvor jeg er i dag. Jeg har prøvet mig frem med alle mulige kure, råd og coaches for at opnå mit mål. Til sidst tog jeg endeligt springet og uddannede mig til kostvejleder og i dag er jeg indehaver af Balanceplan.dk

Det er helt fantastisk at have nået sit mål og at kunne bruge det til at hjælpe andre med deres.

Det var hårdt i begyndelsen

Da jeg startede min personlige udvikling var det ikke altid let og jeg har grændt mange gange undervejs, men jeg var motiveret og det gjorde at jeg ikke stoppede! Her får i min historie, uden filter

Tankemylder inden sengetid

Målet var at komme under 60 kg

Jeg begynde at løbe og træne som aldrig før, jeg viste at hvis jeg ville i mål, måtte jeg ofre mig. Jeg arbejdede i butik og bevægede mig derfor også meget i løbet af dagen. Jeg fandt hurtigt ud af at mine grimme tanker om mig selv ikke kom, når jeg var så udmattet at når jeg ramte puden ville jeg sove inden for 5 minutter.

Men tankerne var der stadig om dagen men efter nogle måneder blev tankerne vent til tanken om at være mæt! Jeg var konstant sulten fordi jeg blot var gået igang med en kur hvor jeg ikke fik ret meget at spise eller det rigtige i forhold til mit aktivitetsniveau

Efter 7-8 måneder var jeg kommet ned på den vægt jeg ønskede men jeg var stadig ikke tilfreds, da min krop ikke så ud som jeg havde forventet. Dernæst tog jeg skridtet og kontaktede en kostvejleder, som hurtigt fik min personlige rejse om at elske mig selv vendt til at jeg bare skulle stille op til Bikini Fitness…..

På 10 måneder nåede jeg ned op 52 kg, gik en størelse ned i sko og var fuldstændig energiforladt. Jeg dyrkede 1,5 times styrketræning 6 dage om ugen + 2 timer cardio 7 dage om ugen.

Jeg græd ofte fordi jeg var så sulten, men min stædighed gjorde at jeg ikke spiste noget, fordi jeg ikke ville fejle min drøm om at være tynd! Jeg havde ikke energi til mit arbejde og alt mit fokus var på at træne og spise det rigtige. Mit sociale liv forsvandt…

En start jeg ikke ønsker for nogen!

Men, men, men!

Jeg har altid været typen som lærer af mine fejl og derfor begyndte jeg at læse en masse om kost og træning. Jeg lærte hurtigt at man ikke behøver at sulte sig selv for at opnå drømme kroppen! Jeg fik min energi tilbage og viste at hvis jeg ville noget nok skulle det nok lykkedes…

Jeg var dog stadig usikker og troede ikke at jeg kunne gå gennem et vægttab selv! Men efter nogle år og flere fitness konkurrencer faktisk 8 og 2 andre coaches havde jeg lyst til at lære mig selv endnu bedre at kende. For hvem kender sin krop bedst?

DET GØR DU!

Jeg begynde at tro, tro på mig selv, acceptere mig selv og igennem de mange års proces har jeg virkeligt lært kroppens signaler at kende. Jeg udarbejdede mit eget system, så jeg kunne følge med i min egen proces, jeg holdt tungen lige i munden og jeg turde prøve at tro på mig selv hele vejen igennem og det gav pote, jeg stillede op igen men ved egen hjælp. Jeg var mig selv hele vejen, jeg gik ikke glip af sociale arrangementer.

Med troen på mig selv tog jeg skridtet til at tage en personlig træner- og kostvejleder uddannelse.

Vejen til dit mål kan være lang men det er det hele værd

Der er en bedre vej

Starten op Balanceplan.dk startede med troen på mig selv. Jeg brænder for at hjælpe kvinder igennem en svær proces, en proces om at elske sig selv og lære at det ikke altid handler om tallet på badevægten. Det handler om balancen i hverdagen.

Vi har alle ar på sjælen og der er altid en grund til at vi spiser – eller ikke spiser. Jeg tror på at alle kvinder kan nå deres mål i deres helt eget tempo blot de får den rigtige hjælp og er motiveret til det.

Jeg ved fra egen krop at det er svært i starten, men at det ikke behøver at være så svært som det var for mig. Jeg har de redskaber der skal til for at hjælpe dig i mål og opnå balance mellem socialliv og en livsstilændring.

For mig er vægttab ligmed en livsstilændring, mine kunder tror på processen og stoler på at jeg kan vise dem vejen til deres mål med et system som gør dem mere selvsikre og glade. Jeg har hørt mange historier der minder om min egen og det gør mig virkeligt ked af det hvergang fordi jeg ved der er en letter måde. 

Derfor ønsker jeg at hjælpe dig ?

Styrk din selvtillid

Hvis du konstant mentalt spænder ben for dig selv så er det meget svært at ændre vaner. Vi skal først have bygget din selvtillid stærk!

Balance i dit vægttab

Du kan ikke tabe sig ved bare at spise sundt og følge en kur slavisk. Hvis ikke du finder en balance i det du spiser så tager du det hele på igen.

Bliv din egen kostekspert

En kostplan er rigtig fin til at kickstarte et vægttab, men hvad så bagefter? Hvis ikke du selv har en intuition der fortæller dig hvad du skal spise, så bliver det næste umuligt. Den viden opbygger vi sammen.