Online kostforløb

Online kostforløb

Få kickstartet dit vægttab med et målrettet forløb

Hvis du allerede har styr på grundprincipperne, men du ønsker mere struktur og læring omkring kost og hvad der skal til for at du kan få tabt de ekstra kg du drømmer om.

  • Din personlige profil via app`en Zenfit, hvor alt materiale og korrespondance med mig er samlet.
  • Skræddersyet kostplan laver ud fra dine madpræferencer.
  • ​Løbende tilretning af din kostplan.
  • Ugentlige opdatering hvor du sender billeder, vægt og mål.
  • Ugentlig sparring i forbindelse med de udfordringer du oplever
  • Forbrændings guide – Øg din forbrænding nu.
  • ​Der findes intet bedre tidspunkt end NU

FÅ STRUKTUR I HVERDAGEN

Hvis du allerede har styr på grundprincipperne, men du ønsker mere struktur og læring omkring kost og hvad der skal til for at du kan få tabt de ekstra kg du drømmer om.

Så vil mit online kostforløb være noget for dig. Her får du nemlig skræddersyet en kostplan ud fra dine madpræferencer og i de mængder der skal til for at du engang for alle kommer i mål med dit vægttab.

Derudover er mit online kostforløb perfekt til dig som mangler en der kan holde dig fast i rutinen og hjælpe dig op når det er svært og vægten ikke rykker sig.

Der stilles derudover ingen krav om motion for at lykkes med vægttabet, alt er skræddersyet til dig, og jeg vil komme med forslag til hvordan du kan få mere bevægelse ind i hverdagen uden at du skal i et træningscenter.

ET FORLØB MED FOKUS PÅ DIG!

Uddannelse i mad og mængder

Du vil igennem dit forløb lære om mad og mængder, som er alt afgørende for at du kan holde et varigt vægttab. Når vores forløb er slut vil du nemt kunne navigerer rundt i sundhedsjunglen og på den måde helt selv kunne styre din kost.

Sparring hele vejen

For at du ikke er alene undervejs, sørger jeg for hver uge at følge op på dig og give dig redskaber hvis der har været udfordringer på din vej. Jeg holder dig fast i din rejse og sørger for at hjælpe dig over alle de udfordringer du måtte møde.

Kostredskaber

Du vil løbende under dit forløb få redskaber til at håndterer forskellige siturationer, redskaber som du kan bruge for altid og som giver dig en kuffert fyldt med læring du kan tage med når du skal stå på egne ben og skal holde din kost i balance.

HER ER PROGRAMMET:

Dag 1 : Udlevering af kostskema, adgang til din personlige profil på ZenFit og udlevering af diverse dokumenter

Dag 1 : Indberetning af din nuværende- kost, vægt og aktivitetsniveau

Dag 7 : Modtagelse af skræddersyet madplan, som er udarbejdet ud fra din nuværende kost

Hver uge : Indberetning af vægt, formbilleder, mål og ugens beretning

Hver uge : Personlig video med de 3 R’er – Ris, Ros og Redskaber til at skabe det perfekte grundlag for dit vægttab

Hver uge : Vil jeg give dig guidelines som hjælper dig hele vejen i mål

Kun 999,- pr. mdr

HVEM ER JEG?

MIT NAVN ER LYKKE

Mit navn er Lykke og jeg har specialiseret mig i, at hjælpe kvinder med at finde balancen mellem sundhed og en travl hverdag, ved at bygge kvindernes egen viden op så de bliver deres egne kosteksperter.
Mit store ønske er at give kvinder selvtilliden tilbage så de kan ære deres krop, ære deres sundhed og på den måde få mere energi og glæde ind i hverdagen. Jeg er stor fortaler for, at være i godt humør og se det positive i alting og tage ens fejltrin ved lære så man imorgen bliver en endnu bedre version af sig selv.