Nyhedsbrev

Inspiration og vejledning til et holdbart vægttab!

Jeg guider dig til hvordan du kommer i mål med dit vægttab, men uden at skulle leve efter regler og restriktioner

Mine kunder kæmper ofte med vægttab. Mange af dem har opgivet kampen, fordi de mener, at det er deres gener, som gør, at de bare ikke kan tabe sig. Derfor har de accepteret, at de aldrig vil kunne føle sig tilpas i bestemt tøj eller gå på stranden i badetøj uden at skulle gemme sig væk.

De har prøvet alverdens slankekure, men intet af det virker i længere tid, og de kører hurtigt surt i dem.

Når de kommer til mig, ønsker de at omlægge deres kost og gøre de sunde vaner til en livsstil. Uden at skulle bruge timer i træningscenteret og undvære det mad de elsker og sætter pris på.

De fleste har en travl hverdag med børn og arbejde, og føler ikke de har tid og energi til at træne og spise sundt. Det er en uoverskuelig opgave. Langsomt har de mister sig selv, og mangler energi og overskud i hverdagen til at lave andet end de helt almindelig ting, der skal gøres for at få tingene til at fungere.

De bliver frustreret over, at badevægten går op, og de ikke længere kan passe det tøj, de plejer at bruge. Overskuddet bliver mindre og mindre!

Når overskuddet og energien forsvinder skinner det ofte igennem, og de fleste oplever, at deres selvbillede bare bliver værre og værre.

Se de nyhedsbreve jeg tidligere har sendt ud her under