3 gode råd til at spare på kalorierne

Jeg er lidt af en kost nørd, og elsker at gå rundt i supermarkedet og læse, hvad de forskellige produkter indeholder. På den måde kan jeg finde ud af, hvordan jeg kan bytte enkelte fødevare ud og på den måde spare på mit daglige kalorieindtag.

Med omtanke kan du spise, hvad du vil
Når det sagt så ELSKER jeg alt mad, slik, kage og andre søde sager. Men fordi jeg har sat mig ind i de forskellige fødevare, ved jeg også, hvordan jeg skal prioritere, for at få plads til netop de ting jeg elsker allermest uden at tage på i vægt.

10 hurtige mellemmåltider

Klik her for at få dem tilsendt

Mine 3 bedste råd til at spare på kalorierne

Jeg har her samlet mine 3 bedste dagligdags råd, så du let kan spare mange hundrede kcal hver uge!

Råd #1:
Undgå sukker på jobbet, her sparer du nemt op til 100 kalorier dagligt. Det er så let lige at tage et stykke kage eller noget slik. Men det gør ikke noget godt for dig

Råd #2:
Vælg blommer, melon, bær, æble eller pære i stedet for en banan.
1 banan = 125 kalorier
Anden frugt = 30 – 60 kalorier pr stk.

Råd #3:
Byt sød og letmælk ud med skummet eller minimælk 
I 2 dl er der følgende kalorier

Sødmælk 126 kcal
Letmælk 90 kcal
Mini mælk 76 kcal
Skummetmælk 68 kcal

Du kan bruge gratis kalorietabel siden til at finde kalorie indholdet af stort set alt, hvad du kan købe i Danmark.

Små ændringer har stor betydning
De små ændringer i hverdagen kan betyde utroligt meget i det lange løb, og vil faktisk gøre at du taber dig uden du behøver at være sulten!