3 tips til en sundere hverdag

Jeg har altid synes at leve sundt taget meget mere tid end bare at bestille en pizza på JustEat. Men efter jeg er begyndt at ændre nogle helt simple vaner, så er det meget lettere, og jeg bruger ikke ekstra tid at lave sund mad. Jeg har samlet 3 tips til hvad jeg gør for at få en sundere hverdag og hvilke elementer du kan bruge for at opnå det samme.

Tip 1: Inspiration til madpakken

Jeg har madpakke med hver dag, og laver altid mad til flere dage af gangen og ofte indeholder mine madpakker det samme som jeg får til aftensmad, så sparer jeg nemlig tid i en travl hverdag. Når jeg vælger at tage en planlagt madpakke med er jeg sikker på at få et godt mættende måltid som er sammensat af de rigtige ingredienser så jeg ikke oplever sukkertrang som jeg altid gjorde før i tiden, efter jeg havde spist.

Et godt eksempel er deres mexi-salat med kylling som du kan lave på 25 min. Lige til at putte i madpakken.

Få mere inspiration her

Tip 2: Sådan får du frugt og grønt hele dagen

Jeg bruger selv tipsne fra Voresmad.dk til at få mere frugt og grønt ind i min hverdag.

Jeg har selv en “knasekasse” i køleskabet med skrællede gulerødder så jeg ikke skal gøre noget når jeg bliver snacksulten.

Husk at hvis du ikke rigtigt bryder dig om grønsager, kan du udvælge nogle få grøntsager du rent faktisk godt kan lide og holde dig til dem. Bare fordi du spiser de samme grøntsager, gør det dem ikke dårlige og du opnår mere grønt i din hverdag.

Få mere inspiration her

10 hurtige mellemmåltider

Klik her for at få dem tilsendt

#Tip 3: Spar let op til 50% af dine daglige kalorier

For at spare på kalorierne uden at bruge mere tid på madlavningen vælger jeg tit sukkerfri produkter. Sukker er ren energi så det prøver jeg at spare på hvor jeg kan. Mit yndlings brand i den kategori er helt klart Easis som hverken går ned på kvalitet eller smag. Sukker er ren energi så det prøver jeg at spare på hvor jeg kan. Easis laver produkter som smager lige så godt som dem med sukker så det er lige til at skifte ud. Det giver let en besparelse på kalorie regnskabet på op til 50% og jeg kan spise den samme mængde som jeg plejer.

Få mere inspiration her

Mit hemmelige tip: 10 gode grunde til at drikke mere vand

Vand er en mirakelkur, det hjælper på stort set alt at drikke nok af det. Du ved nok allerede at din krop består af over 50% vand. Så hvis væskebalancen ikke er helt som den skal være så mister du energi og overskud. Jeg er en dør til at huske hvor meget jeg har drukket så jeg bruger selv appen Lifesum til at holde styr på både mit væskeindtag hver dag. Så få fat på en drikkedunk og husk at drikke vand.

Se resten af tipsne her