Bruger du de officielle kostråd?

Jeg har altid tænkt, at jeg bedst selv vidste, hvordan man spiser sundt. Men jeg har med tiden fundet ud af, at der måske er en mening med, at vi har kostråd. Jeg har også prøvet dem af på min egen krop, og må sige, at det virkelig gør en kæmpe forskel.

Derudover har jeg med tiden lært, hvad jeg skal gå efter i supermarkedet, så det kun er de sunde fødevare jeg får med hjem. Få hurtigt et nemt overblik med fuldkornsmærket, nøglehulsmærket og easis

Tip 1 – De officielle kostråd

Der er nok ikke nogen danskere, der ikke har hørt om dem. Men ved du hvad de indeholder? 

Læs dem her

Tip 2 – Nøglehulsmærket

Viste du, at nøglehulsmærket er et officielt mærke fra fødevarestyrelsen? De fødevarer som mærket sidder på, er det sunde alternativ i kategorien. Dvs hvis du står med to morgenmads produkter vil det med nøglehulsmærket være det sundeste af de to. Det hjælper dig, når du har travlt og ikke har tid til at kigge på bagsiden af produktet.

Læs mere her

10 hurtige mellemmåltider

Klik her for at få dem tilsendt

Tip 3 – Fuldkornsmærket

Fuldkornsmærket er også et officielt mærke fra fødevarestyrelsen. Når du vælger et produkt med mærket på, er du sikker på at få en masse fuldkorn. Fordelen ved fuldkorn er at der er flere fibre i. Det hjælper både med at du føler dig mere mæt, og giver en bedre fordøjelse.

Læs mere her

Tip 4 – Easis

Min personlige anbefaling. Easis er ikke en mærkeordning, men jeg er vild med deres produkter. Easis er produkter uden tilsat sukker, uden kompromis med den gode smag. Mange af deres produkter er der tilsat proteiner og kostfibre samt reduceret fedtindholdet.

Læs mere her