Derfor kan du ikke tabe dig – DU MANGLER RYGRAD!

Du har prøvet den ene slankekur efter den anden, du har afprøvet samtlige råd du har fået af kolleger, veninder og endda fået skræddersyet en kostplan! Men intet dur, det må være dig der er noget galt med, for du har jo ingen rygrad! 

Men det handler slet ikke om at du skal have en rygrad…..

Det kan være rigtigt svært at modstå dagligdagens fristelser. Du kommer ikke i mål med dit vægttab med bedre selvdisciplin eller en stærkere rygrad. I en periode kan det måske gå men på et tidspunkt vil du alligevel falde for fristelsen som så mange gange før.

10 hurtige mellemmåltider

Klik her for at få dem tilsendt

Men hvad skal der så til ? 

Du skal tænke anderledes, arbejde med dig selv, begynde at lære at reflekterer frem for at hade og kritiserer dig selv. For det handler ikke om at du bare skal tage dig sammen, det er ikke dig der er forkert eller uduelig.

Du skal forstå at du mangler redskaber og handlemuligheder når du skal håndterer de mange fristelser der altid vil være i din hverdag. Du skal være mere nysgerrig på processen og lære af det du gør, gør du faktisk af en grund. 

Ja det lyder underligt men alt vi gør, gør vi fordi vi gennem livet har programmeret hjernen til at have et bestemt handlemønster så den bruger mindst muligt energi. Du skal derfor finde en vej til at omprogrammere din hjerne så den bliver din medspiller frem for din modspiller.

Som professionel kostvejleder og vanecoach ved jeg hvor lang en proces det er at ændre den måde man tænker og føler om sig selv, men jeg ved også at du med den rigtige vejledning og de rigtige redskaber kan komme til at se på vægttab processen og dig selv med helt nye og nysgerrige øjne.

Du er god nok og det er ikke dig der er noget galt med, rigtigt mange kvinder har det ligesom dig <3