Er du tålmodig nok?

  • af

Alting tager tid og det gør et vægttab også. Vi vil allesammen gerne tabe de overflødige kg natten over, men desværre kræver det tålmodighed at komme af med de ekstra kg og herefter at holde vægten nede.

Et vægttab og det at kende sin krop tager tid, det er faktisk som at tage en uddannelse i sin egen krop. Du skal ændre dine daglige vaner, og huske at et varigt vægttab kræver en livsstilsændring.

“Det er ofte de små ting i hverdagen, der gør den store forskel” 

Lær hvordan du når helt i mål uden regler og restriktioner og med plads til uddannelse, job, fødselsdag og hygge med familie og venner mm. 

En livsstilsændring kræver tålmodighed, så nyd processen og husk at sætte fokus på de små succeser du oplever på vejen mod dit mål. Husk hvorfor du startede og sæt dig små delmål og i dit helt eget tempo. 

Du må aldrig sammenlign dig med andre, vi er alle forskellige og har forskellige udgangspunkter og tid til rådighed!

Et vægttab er ikke altid så let som man skulle tro. Vores forventninger er ofte urealistiske og slet ikke i nærheden af virkeligheden. Alle der er i gang eller har været igennem et vægttab ved at der kommer bump på vejen. 

10 hurtige mellemmåltider

Klik her for at få dem tilsendt

Din forventning til dit vægttabsforløb 

Hvordan dit vægttab i virkeligheden kommer til at forløbe

Vi er blot mennesker og sætter høje krav til os selv, så selvom du oplever udfordringer på dit vej mod dine drømme så husk hvorfor du startede. 

STOP OP! find dit fokus igen og kæmp videre mod dit mål. Du skal nok komme i mål hvis du virkeligt vil det her…. 

Det her er din kamp, dit liv og DIN livsstilsændring vær tålmodig!