Hvad gør jeg hvis jeg skal ud og spise? Hvad med mit vægttab?

Et spørgsmål jeg ofte får som kostvejleder.

Har du prøvet at være i gang med et vægttab og det går rigtigt godt, men så inviterer veninderne på hygge og god mad, du siger selvfølgeligt ja med det samme! 

Jo tættere du kommer på dagen med venindehygge jo mere har du lyst til at aflyse fordi du ved at der med garanti bliver serveret en masse lækker mad, vin, sodavand og snolder og så vil hele dit vægttab gå i vasken og det dur ikke for du vil så gerne tabe dig..

Men nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed! 

Der vil altid være fristelser uanset hvor du befinder dig og derfor er det vigtigt at du lære hvordan du navigerer i de situationen frem for at undgå dem.  

10 hurtige mellemmåltider

Klik her for at få dem tilsendt

Drop restriktiv tankegang og mad forbud

Først og fremmest skal du droppe tanken om at der er noget mad der er mere slankende end andet, da det handler om mængden af de kalorier du indtager og ikke så meget om hvor de kommer fra. 

Eksempel:  Om du spiser 100 kalorier i slik eller i agurker så er 100 kalorier stadig 100 kalorier og dermed vil du ikke tage mere på af det ene eller det andet.

Tænd din indre madsnob

Når du møder fristelser på din vej så tænd din indre madsnob og vælg kun det du foretrækker allermest frem for bare at spise det fordi det står der.

Hvis du begynder at tænke på den måde vil du heller ikke føle dig snydt og på den måde vil du ikke føle du går glip af noget, du har blot taget et aktivt valg.