Sociale arrangementer og vægttab

Sociale arrangementer – Sæt forventningen ned til dig selv 

Vi kender det alle sammen, nogle måneder er bare fyldt op med fødselsdage, konfirmationer  arrangementer med arbejdet og andre sociale begivenheder hvor mad er en stor del af sammenkomsten. 

Men hvad med dit vægttab ?

Det eneste rigtige du kan gøre i disse perioder er at sætte forventningerne ned til dig selv og accepterer at det nok ikke er lige nu du smider 1 kg om ugen. Gå i stedet efter at bevare din nuværende vægt og tænk på at det faktisk også er en sejr i sig selv da du måske før hen ville tage flere kg på i sådan en periode.

10 hurtige mellemmåltider

Klik her for at få dem tilsendt

Hvad gør jeg selv?

Selv om jeg arbejder med kost og madro og ved hvordan kan håndterer forskellige situationer hvor der er fristelser så øver jeg mig altså stadig, fordi madvaner ligger så dybt i os alle sammen.

Noget at af det jeg bruger er at mærke efter i min krop og tage aktive valg og på den måde være opmærksom når jeg spiser. Jeg spiser også for meget sommetider men i stedet for at dunke mig selv i hovedet reflekterer jeg over det og tager ved lære, så jeg næste gang kan tage min erfaring med og tænke er det her nu en god ide, kan du huske hvor ondt i maven du fik sidst!

Førhen var min fokus altid på maden fordi det i min optik var forbudt!

Men efter jeg tænker på en helt anden måde er det faktisk det sociale og snakken med en masse dejlige mennesker som fylder allermest og hvor er det skønt at kunne være nærværende i stedet for kun at tænke på hvornår desserten bliver serveret! 

Det kan altså lade sig gøre at skabe madro også i sociale sammenhænge.
Jeg vil også anbefale dig at lytte til podcasten

DETOX Din HJERNE afsnit 38 “Nej tak!” Om at sige fra uden at afvise

https://podcasts.apple.com/us/podcast/detox-din-hjerne/id1199859864?mt=2